Monday, 30 January 2017

Waarom je je Core PHP Website om moet zetten naar Wordpress

Het is echt ironisch waarom de waarde van WordPress Development zo wordt onderschat, ondanks al die succesvolle jaren van WordPress content management systeem en dat ook de meerderheid van de websites worden aangedreven door WordPress. Het beste ding van WordPress websites is dat je ze gemakkelijk kunt onderhouden zonder veel technische kennis. Hier zijn een aantal redenen waarom u uw core PHP website moet converteren naar WordPress website:

Geld besparen op technische uitgaven

Voor het runnen van een core PHP website zou u technisch goed moeten zijn, zelfs voor het aanbrengen van kleine veranderingen. Als resultaat zou u technische mensen in moeten huren om deze taken uit te voeren. Door te veranderen naar WordPress kun je een hoop geld en hoofdpijn besparen, omdat u eenvoudig kan bewerken, verwijderen of content toe kan voegen op een pagina.


 

Gemak van de wijziging van inhoud

Als gevolg van het gemak van het veranderen van uw inhoud, kunt u eenvoudig uw web content bijgewerkt houden. Uw publiek zou graag uw site bezoeken voor het zoeken naar informatie en de kansen van conversie zal toenemen.

WP thema's zijn responsief

Aangezien alle WordPress thema's mobiel klaar zijn, is er geen noodzaak voor u om uw inhoud te wijzigen op basis van schermgrootte en het tegemoet komen aan de behoeften van de smartphone-gebruikers.

Betere SEO aanpak

WP kunt u uw berichten voor de exacte datum en het tijdstip waarop u wilt en houdt uw website bijgewerkt met nieuwe inhoud te plannen. Daarom kunt u plannen uw berichten voor de dagen dat de aanwezigheid van publiek naar verwachting het hoogst zijn en dus te verfijnen uw SEO-strategie.

Eenvoudige integratie van sociale media

U kunt een WordPress Specialist vragen social media knoppen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en ga zo maar door in je WordPress websites te integreren en uw content te delen op networking channels. Bovendien kunt u ook social media berichten op uw site laten zetten.

Uiterst gebruiksvriendelijk

In tegenstelling tot PHP websites, WordPress admin panel is zeer eenvoudig te bedienen en stelt u in staat om elke pagina aan te passen met het oog op de zichtbaarheid van uw website op zoekmachines. In feite is het de gebruiksvriendelijkheid van WordPress websites die het mogelijk maken om zich te onderscheiden van de rest.

Nu heb je deze solide redenen om in contact te komen met een WordPress Development Agency om uw core PHP website om te zetten naar WordPress of je startup in WordPress te bouwen.

Bekijk meer informatie over de Wordpress Specialist, Wordpress Ontwikkeling en Outsourcing Website Ontwikkeling.

No comments:

Post a comment