Friday 30 June 2017

Waarom banken moeten rekenen op Drupal

Vele banken hebben moeilijkheden met het kiezen van hun content management system, aangezien zij te maken met de meest veeleisende veiligheidsstandaarden. Maar waarom is Drupa nu juist zo veilig?
Drupal is open source platform dat onderhouden wordt door een community van meer dan 1 miljoen gepassioneerde developpers, designers, strategen, coordinators, trainers, editors en sponsors die samen werken. Bijgevolg heeft het een voordel op valk van veiligheid: de hele community houdt in de gaten over zich ergens veiligheidsrisico’s voordoen. Van zodra dat er een mogelijke zwakke plek in de beveiliging wordt gevonden, wordt er nieuwe update voorzien om hier aan tegemoet te komen.


 

Wat zijn de uitdagingen waar banken mee geconfronteerd worden?

  • Hun technology stack uitbreiden in overeenkomst met de verwachtingen van de klant.
  • Niet voldoende return on investment/ return on equity creeeren die de aandeelhouders vragen.
  • Intuitieve, inspirerende en uitzonderlijke ervaringen creeren die ervoor zorgen dat ze een stap voor blijven op de competitie.
  • Een veilige online aanzewigheid uitbouwen op een hoostveilige platform.
  • De steeds groter wordende regelgeving wordt een pijnpunt voor vel banken.

Hoe helpt Drupa banken met deze uitdagingen omgaan?

Elke bank kan hun website ontwikkeling toevertrouwen een Drupal outsourcing bureau. Drupal is een zeer schaalbaar platform en hierdoor helpt het banken met de volgende zaken:

Hoogst veilig platform

Van het begin is Drupal een platform geweest dat veiligheid hoog in het vaandel draagt. Het is dan ook geen verrassing dat dit de keuze is van vele overheden, overheidsinstituten, universiteiten, etc.
Banken die Drupal gebruiken zijn:

Hoogst Schaalbaar

Flexibiliteit om de toekomstige eisen van de klant te kunneb beantwoorden is een van de belangrijkste eigenschappen die een bank moet hebben.  De schaalbaarheid laat ook toe dat vele systemen zoals investeringsportalen, bankierssoftware voor klanten, B2B tools en dergelijke meer een exceptionele ervaring aanbiedt voor je klanten.

Compliancy

Drupal ondersteunt de toegankelijkheids standaard WCAG 2.0 die banken nodig hebben om zichzelf te beschermen tegen oppervlakkige aanvallen. Door hierin te investeren kunnen banken dure rechtszaken vermijden.

Consolideren van oneindige resources

De website van een bank heeft vaak een oneindig aantal portalen, vele rekeneenheden en vele andere tools om hun klanten te helpen door met hen te interageren. Een Drupal specialist maakt het mogelijk om deze vele resources te ageren en een goede gebruikservaring aan te bieden.

Conclusie

Indien een je een bank bent en je hebt reeds een online aanwezigheid, deel dan even je ervaring met ons door een comment achter te laten. Is je CMS van het zelfde niveau als dat van je concurrenten? Denk je dat Drupal een goede keuze is? We horen het graag van jou.

No comments:

Post a Comment