Tuesday 19 September 2017

De beste en slechtste in 2017 waargenomenwebdesign trends

Elk jaarkrijgt de webdesign-industrieernieuwe trends bij, sommigeaantrekkelijkerdan de ander. Sommigewordenovergebrachtnaar het volgendejaar en verder; terwijlsommige het waardzijn in tweeëntewordengedeeld in hetzelfdejaar.




In ditartikelpresenteerikeenkortelijst van de beste en slechtste trends die we ditjaarhebbengezien.
Laten we beginnen met enkele van de beste trends in webdesign die nuttigzijnomuwmerkboodschapeffectieftecommuniceren.


 

Gepersonaliseerdbeeld

Aangepasteillustratiesmakenditjaarnaam, want kanhelpenuw website en merk met uwpubliekgemakkelijk en effectiefverbinden. Beelden, aan de anderekant, kunnensomsongemakkelijk en belachelijkzijn. Het is goeddatmerkenhierlangzaamvandaanbewegen.


Vet typografie

Nabijnaoveraleengoedeindrukachtertelaten is het bekend, zelfs in webdesign. Het is visueelboeiend, vaakmeerdaneenafbeelding. Het werktuitstekend, terwijl het is gemaakt met eeninteressanteteksttegeneenabstracte of eenvoudigeachtergrond.

Vettypografiehelpt u omeen ​​berichtduidelijk over tebrengen. Dit is de bestemanieromuwmerktepromoten.


Cinemagraphs

Bewegingentrekkennatuurlijkerwijsonzeaandacht,daaromwordencinemagraphs en korte video's vaakgebruikt door webdesign experts om het nut van uw product over tedragenaanuwpubliek.
Nu werpenwe eenblik op de trends die vandaag de dag minder nut hebben in webdesign.


Minimalisme tot het uiterste

Eris nietsmis met minimalismezolang het afgestemd is op je missie en visie.Echter, alsteveelmerkenermeeexperimenteren, zelfsals het tegen hen gaat, is het geenverstandigekeuze.


Het Hamburger menu

Hethamburger menu begonalseen trend omminimalistischeesthetiektebehalen, maar het
gingnietgoed met de gebruikers. Terwijl u uw site ontwerpbijgewerktheeft, was het voorveelgebruikersonduidelijk over wat u heeftaantebieden en waarze de benodigdeinformatiekunnenvinden, nutteloos. Het is logisch in mobiel, maar op een desktop is het nietnodig.

Nu is het jouwbeurt

Nou, dit is mijnlijst! Hoe zit het met die van jou? Welke trends ben je het meestgefascineerdditjaar? Ikwilgraag van u horen door mijtelatenweten door uwcommentaarhieronderteverlaten.

No comments:

Post a Comment