Monday 5 March 2018

7 ontwikkelingstrends die het web in 2018 zullendomineren

De webontwikkelingsindustrie is zeervolatiel, omdat de trends in de ontwikkeling van het web vrijsnelveranderen, zelfsvoordat u het kanimplementeren.

Alseen web design en ontwikkelings agentschap brengen we u de top 7 van webontwikkeling trends die 2018 zullendomineren. Zoproberen we u tehelpenom relevant teblijven in de branche en zo de concurrentievoorteblijven.


#1 Progressieve web-apps zulleneen hype krijgen


Sinds we in 2015 voor het eerst over progressive web apps (PWA's) hoorden, heeft het eenlangewegafgelegd en het blijftaandachtwinnen.

PWA's gevensteileconcurrentieaan native mobiele apps omdatdezewebappsaanvoelenals native apps. Dankzijservicemedewerkers die offline functionaliteit in deze apps mogelijkmaken en bijdragenaaneenverbeterdegebruikerservaring.


 

Bovendienkunt u ook de snelkoppeling van PWA's opslaan op uwstartscherm. Het slaat de meesteinformatie op in de cache en biedt u daarmee de mogelijkheidom offline tewerken. Telkenswanneeruwapparaat is verbonden met de internetservicemedewerkers, zorgt u ervoordat de nieuwsteinformatie in de cache wordtopgeslagen.

Daaromzullener in 2018 meerbedrijvenzijn die de veelbelovendevooruitzichten van PWA's verkennen. Om concurrerendteblijven en het besteuitdeze trend tehalen, zou u PWA's snellermoetenontwikkelen en implementeren.


Lees meer: Waarom banken moeten rekenen op Drupal

#2 Chatbotsvoor online hulp


Vandaagheeft de conversationele interface eenrevolutieteweeggebracht in de manierwaaropbedrijvenomgaan met hunklanten. Veel websites hebben de klantenservicechatbotom op elk moment online hulpaanbezoekers van de site tebieden.

AI uitgerustechatbotszijn slim genoegomgebruikerstehelpen door vaakgesteldevragentebeantwoorden, bezoekersomteleidennaar de benodigdepagina, klantentehelpenbij het kiezen van het juiste product en ook door tegaan met online betalingen.

Bovendienhelpenchatbots u nietalleenomeen ​​moeiteloze en geoptimaliseerde 24/7 klantenservicetebieden, maar het bespaart u ooktijd en geld omeen ​​24-uurs klantenservicetehebben.

In 2018 gevenklanten de voorkeuraan websites die nietalleen online ondersteuningbieden, maar ookeenhogere service kwaliteitverwachten. Daaromwordt in 2018 het gebruik van kunstmatigintelligente bots voorklantenserviceeenzeerbelangrijke trend in webontwikkeling.

#3 Statische websites zullenreïncarneren


Weet je nogdat we in de eerstejaren van het internet statische websites hadden op het World Wide Web? Daarnabegon het tijdperk van dynamische websites! De websites werdenfunctioneler en zorgdenookvoor het gemak van het updaten van de website voormensenzondertechnischeachtergrond.

Het ontwikkelingsproces van dynamische websites werdechtergecompliceerdernaarmate de ontwikkeling van de back-end werdgeïntensiveerdom de communicatie met de website met de server tevergemakkelijken.

Ikgeloofdat het web in 2018 terugzalgaannaarhaar roots en datstatische websites weer de trend in webontwikkelingworden. Ditkomtomdatzesneller, veiliger en goedkoperzijn.Statische websites zullenechtereennieuwereïncarnatieervarenomdatdezezijnverbeterd door statische site-generators.

Eenstatische site-generator combineert de voordelen van eenstatische website en eencontentmanagementsysteem (CMS). De meestpopulairezijnHexo, GitBook en Gatsby die zijngeschreven in JavaScript. U kuntookstatischegeneratorenvinden die zijngeschreven in veelandereprogrammeertalen, waaronder Ruby, Coffeescript, Python en PHP.

Dus, bereid je voor op het maken van meerstatische websites in 2018!

#4 Angular blijftwebontwikkelingbeheersen


JavaScript wordtvaakbegroetals de toekomst van webontwikkeling en Angular is ongetwijfeld het meestpopulaire frontend framework. Angular 2, de complete herschrijving van het AngularJS framework, heeftsnelheid en eenvoudgebrachtbij de ontwikkeling van het web.

Bovendien is het uitgerust met verbeterdeafhankelijkheidinjecties, verbeterdemodulariteit, schaalbaarheid van de app-structuur en nogveelmeer.

Ditjaarreduceert de release van Angular 4, vergelijkbaar met Angular 2, de omvang van de gegenereerde code tot bijna 60 procent. As u geenanimatiegebruikt in uwprojecten, dan is ergoednieuwsvoor u. Het animatiepakketwordtuit de kern verwijderd en in een apart pakketgeplaatst.

Omdat Angular en zijnnieuwste releases in 2018 webontwikkelaarszullenblijveninspireren, raadik u aanom de Angular Blog tevolgenom op de hoogteteblijven van de nieuwste updates.

#5 Websites met éénpaginakrijgenmeer grip


Naarmate we 2018 ingaan, kunnen we eenandere trend voorwebontwikkelingtezienkrijgen die meer grip krijgtwaardooralle content op éénenkeleschuifbarepaginakanwordengeplaatst en allerommelkanwordenverwijderd. Ja, je hebt het goedgeraden; we hebben het over toepassingen of websites met éénpagina!

Websites met éénpaginabrengeneenflinkaantalvoordelennaar de tafel. Als u uwsitebezoekersniet wilt uitdagen met complexenavigatie, tonnentekst en een menu met meerdereniveaus, danzijn websites met éénpagina de juisteoptie.

Maar tegelijkertijdmoet u wetendaterbeperktegebruiksmogelijkhedenzijnvoor websites met éénpagina. Dezezijnabsoluutnietgeschiktvoor E-commerce projecten en blogs.

Bedrijvenkunnenechterprofiteren van deze trend door hundiensten op eenvereenvoudigde en
boeiendemaniertepresenteren. Bovendienzijnzegeweldigvoormobielegebruikers en ditkanveelbetekenenvooruwbedrijf in het tijdperk van mobieletelefoons.

Verder is deze website nietalleengebruiksvriendelijk, maar het maakt het website ontwerp, ontwikkeling en hosting ookgoedkoper.

#6 Populariteit van PHP 7.x - Laravel 5.x zalstijgen


PHP is altijd de populairekeuzegeweestals het gaatom de ontwikkeling van website-backends. En ikgeloofdat de nieuwste update van het populairste open source PHP framework Laravel 5.x in 2018 nogmeererkenningkrijgt.

U kunt de voordelen van Laravel in dynamische websites met gecompliceerde backend ervaren. Het biedtnietalleenoplossingenvoorcomplexe taken, maar maaktook de ontwikkelingsneller en betrouwbaarder.

Laravelheeftookeengroteontwikkelaars community en zepublicerenregelmatig updates omervoortezorgendatdit framework voldoetaan de hedendaagsevereisten en behoeften van bedrijven.

Dus je zal in 2018 waarschijnlijkmeer van Laravelzienalseen backend framework.

#7 Push meldingenvoor websites

Tegenwoordigimplementerenveel websites pushmeldingen, omdatditidee in mobiele apps eenzeerefficiëntmiddelblijkttezijnomgebruikersmeertebetrekken. Daaromworden in 2018 pushmeldingeneenpopulaire trend en kunt u dezetechnologiegebruikenvooreenbeteregebruikersbetrokkenheid.

Dezetechnologielijktvrijeenvoudig; alsgebruikersuw site bezoeken, wordenzeaangebodenompushmeldingen in teschakelen.
Alszeditinschakelen, wordenze op de hoogtegesteld in geval van wijzigingen op uw site, zoalseennieuwblogbericht. Zelfsnadat de gebruiker het tabblad van uw site heeftgesloten.

Het grotevoordeel van dezegebruiksvriendelijketechnologie is dat u uwpubliekmoeitelooskuntbinden. Bovendienzijnzesnel en op tijdzonderingewikkeldeactiestevereisen en kunnenzeookeengoedkoperalternatiefzijnvooreenmobieleapplicatie.

Dus, maak je klaarom in 2018 optimaalgebruiktemaken van dezetechnologievoor je bedrijf.

Conclusie


In het digitaletijdperk is een website van cruciaalbelangvoor het voortbestaan ​​van uwbedrijf, omdatuwpubliek online gedijt. Daaromkan het up-to-date blijven met de nieuwste trends in webontwikkelingbetekenendatnieuweklantenwordenaangetrokken en ditkanweerleiden tot eentoename van het aantalconversies.

Denk je dat we een trend die 2018 gaatdomineren, hebbenvergeten?Wil je een trend aandezelijsttoevoegen? U kunt met onzewebontwikkelingexpertspraten over uw app-ideeën. We horengraag van u..

No comments:

Post a Comment