Monday 19 September 2016

De weg vrijmaken voor Creativiteit: Stel de zeldzame Web Design Vraag

De web design is sinds haar oprichting veel geëvolueerd. Gaandeweg heeft het ons nuttige inzichten over de sympathieën en voorkeuren van de eindgebruikers gegeven. Die perceptie op zijn beurt heeft ons gemotiveerd om ons design concept te revolutioneren rond user experience en de weg vrij te maken voor het modewoord - UX.



In feite, zelfs in het verleden, de ontwerpen werden altijd gemaakt met de wensen van de gebruikers in het achterhoofd, maar het werkte niet uit op de manier waarop het nu is.
User experience ontwerpers bestonden toen al, maar waren beter bekend als webdesigners. De kern: UX is geen nieuw concept alleen wordt het nu beter uitgevoerd. En het belang ervan resoneert in de woorden van Steve Jobs, "Je moet beginnen met de customer experience en terug werken in de richting van de technologie - niet andersom".

Zie ook- Voorkom deze bedreigingen voor jouw website



Echter, er is een vraag die we moeten stellen, terwijl we kijken naar de gebruikerservaring en helaas doen we dit zelden. 'Waarom moeten we dat bijzondere element in ons ontwerp in de eerste plaats? "Als we dat vragen, krijgen we een vage antwoorden. Het houdt in dat we gewoon de conventies volgens om aan de veiliger kant.

Zelfs de gegevens blindelings volgen kunnen je soms ook misleiden hoewel ze op grote schaal worden gebruikt om web ontwerpen te maken of te wijzigen. Maar als dezelfde gegevens blijven bestaan, ondanks het doorvoeren van veranderingen op een bepaald ontwerp element dan moeten we erover nadenken 'waarom we het nodig hadden in de eerste plaats?'

Toch kunnen we er niet helemaal zeker dat als we experimenteren met onze ontwerpen en zo ver te verplaatsen van de normen dat wij groot gaan worden in termen van UX. Op hetzelfde moment, als we onszelf blijven houden aan de ontwerpen die ooit werden gewaardeerd door het publiek en denken dat ze het nog steeds willen, blokkeren we zeker onze weg naar creativiteit.

Zo, nu weet je het beter. Hoewel het belangrijk is om je te concentreren op de UX, is het nog belangrijker om de zeldzame vraag te stellen terwijl u uw ontwerp bouwt. En als je niet de precieze antwoorden krijgt dan moet je opnieuw beginnen vanaf de basis. Klinkt lastig! Neem contact op met ons team van web development specialisten voor het maken van uw website design; ze zijn bedreven in het stellen van deze zeldzame vraag.

Bekijk meer informatie over de Website Ontwikkeling Specialist, Website Ontwikkelaar en Website Ontwikkeling.

No comments:

Post a Comment